بازار اصفهان

بازار های اصفهان را بشناسید

بازار اصفهان

بازار های اصفهان را بشناسید

۱۰ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

رئیس اتاق اصناف اصفهان با بیان اینکه مطابق آخرین اعلام تنها چهار شهرستان نایین، نطنز، تیران و کرون و اردستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند، گفت: اگر ستاد ملی کرونا اصفهان را در وضعیت نارنجی اعلام کند، از روز شنبه بازار بزرگ اصفهان و بازارهای سرپوشیده این شهر دوباره باز خواهند شد.

رسول جهانگیری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تمدید محدودیت های مقابله با کرونا به مدت یک هفته در شهرهای قرمز، اظهار کرد: از ۲۴ شهرستان استان اصفهان، تنها چهار شهرستان نایین، نطنز، تیران و کرون و اردستان در وضعیت قرمز قرار دارند و بقیه شهرستان ها همچون اصفهان به وضعیت نارنجی بازگشته اند.

وی با بیان اینکه قرار شده تصمیم نهایی را ستاد ملی کرونا اعلام کند و این محدودیت ها تا صبح شنبه ادامه دارد، افزود: البته به مدت یک هفته دوباره محدودیت های شدید کرونا برای شهرهای قرمز تمدید می شود و در شهرهای نارنجی نیز گروه شغلی ۲ می توانند فعالیت خود را دوباره از سر بگیرند.

رئیس اتاق اصناف اصفهان گفت: براساس آخرین آمار نیز، اصفهان از حالت قرمز به وضعیت نارنجی بازگشته و مشاغل گروه دو نیز اجازه فعالیت خواهند داشت.

وی تاکید کرد: اگر ستاد ملی کرونا اصفهان را در وضعیت نارنجی اعلام کند، از روز شنبه بازار بزرگ اصفهان و بازارهای سرپوشیده این شهر دوباره باز خواهند شد.

جهانگیری همچنین گفت: با تصمیم ستاد ملی کرونا، سه رسته شغلی هچون تامین کنندگان مواد شیمیایی جهت عرضه مواد ضد عفونی و نیاز کارخانجات دارویی، بیمارستان ها، آزمایشگاه ها و صنایع مختلف، عرضه کنندگان ابزار و یراق مشتمل بر تامین کنندگان مواد و مصالح ایزوگام، قطعات پمب و ابزار مورد نیاز صنایع و فروشندگان و عرضه کنندگان قطعات و لوازم یدکی کشاورزی به گروه شغلی یک اضافه شدند.

وی البته یادآور شد: اصفهان پیش از این تصمیم، یک گام جلوتر از کشور عمل کرده بود و عرضه کنندگان ابزار و یراق آلات را به دلیل اینکه در این شهرستان کشت پاییزه انجام می شود، فعالیت آنها در این دو هفته آزاد بود.

رئیس اتاق اصناف اصفهان در خصوص همکاری اصناف طی دو هفته گذشته، گفت: طی ۱۱ روز گذشته مجموع پلمب های واحدهای صنفی کمتر از ۲۰۰ واحد بود که این آمار در برابر بیش از ۱۰۰ هزار واحد صنفی شهرستان اصفهان عدد ناچیزی است.

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

قرنها گذشته است اما این بناهای تاریخی و بازارهای قدیمی هنوز هم فارغ ازغوغای روزمره زندگی صنعتی، گفتنی ها و دیدنی های فراوان دارد.
پرتو زرین خورشید از دریچه ها وپنجره های بی مانند به داخل بازار قدیمی می تابد و شانه رهگذاران ومسافران را نوازش می کند تا از معماری زیبا و خیره کننده این بناها غفلت نکنند.
بازاردر ساخت و سازهای شهری در تمامی مناطق ایران بویژه اصفهان امری مهم بوده بگونه ای که پس از مسجد، هسته اولیه یک محله را تشکیل می‌داده است .
در شهرهای بزرگ، هر محله دارای یک یا چند بازارچه بوده و یک بازار بزرگ و اصلی نیز در هسته مرکزی شهر ها وجود داشته است.
درشهراصفهان که همواره یکی از مراکز مهم تجاری و اقصادی ایران بوده 37 دهنه بازار با محوریت بازار اصلی و میدان نقش جهان محل فعالیتهای اقصادی واثرگذاریهای فرهنگی و اجتماعی بوده که این نقش را همچنان حفظ کرده است .
بازار مهم ترین محور و شاه راه ارتباطی در شهرهای قدیمی بود و بیشترین آمد و شد شهروندان در آن صورت می گرفت.
بازار مهم ترین عامل ارتباطی شهر بود که نه تنها مردم، در آن حضور داشته و کالاها و سرمایه ها در آن جریان داشت بلکه اطلاعات، اخبار و آگهی ها نیز از طریق آن بین مردم رد و بدل می شد.
شهر اصفهان نیز به دلیل قدمت و عظمتی که در طول تاریخ و مخصوصاً پس از ظهور اسلام داشته، از نظر تعداد بازارهای باشکوه و جالب در میان شهرهای کشور جایگاهی برجسته داشته بطوری که مورخین در دوران های مختلف از این شهر توصیف های زیادی داشته اند.
ناصر خسرو، سیاحی که در سال ۴۴۴ هجری قمری به اصفهان سفر کرده است ضمن توصیف بازارهای متعدد شهر اصفهان از بازاری سخن می گوید که دویست صراف در آن به داد و ستد مشغول بوده اند.
بازارهای فعلی اصفهان که یادگار عصر دیلمیان و سلجوقیان مخصوصاً صفویه است در طول تاریخ همچون سایر بناها و آثار این شهر تاریخی فراز و نشیب های مختلفی را به خود دیده است.
یکی از سیاحانی که در حدود ۸۰ سال پیش به ایران سفر کرده است به تفصیل از بازارهای اصفهان سخن گفته و بر تعدد و تنوع مشاغل بازار تاکید کرده است. در طول بازارهای اصفهان حمام ها و مدارس و چهارسوهای بسیار زیبایی وجود داشته که برخی از آن ها هنوز نیز پابرجا بوده وبا همان کاربردهای قدیم به فعالیت خود ادامه می دهند.
* بازارقیصریه :
مهمترین بازار اصفهان بازار قیصریه است که میدان امام را به میدان عتیق (کهنه) و اصفهان عصر سلجوقی مربوط می کند. این بازار که بازار سلطانی نیز نامیده می شود در زمان صفویه یکی از باشکوهترین بازارهای ایران و بزرگترین مرکز داد و ستد بود که انواع پارچه های گرانقیمت و اجناس مختلف در آن به فروش می رسید.
بازار قیصریه در سال ۱۰۲۹ هجری قمری احداث گردید و دروازه باشکوه و نفیس آن نیز قیصریه نامیده می شد. ازاین بازار که سقفی گنبدی دارد به عنوان بزرگترین و مجلل ترین بازارهای اصفهان نام برده می شود.
راسته بازار قیصریه در دو طبقه مرتفع ساخته شده که طبقه بالا به امور دفتری و بازرگانی اختصاص داشت و در طبقه پایین مغازه‌ های اصناف گوناگون در کنار هم فعالیت می کردند.
از این بازار بزرگ و مجلل بازارهای دیگری منشعب می‌شود که برخی از آنها هنوز هم فعال است.
* بازار شاهی (بازارچه بلند) '
علاوه بر بازار قیصریه، بازارهای دیگری هم در اصفهان وجود داشتند که معروف ‌ترین آن‌ ها بازار شاهی یا بازارچه بلند است که در سال 1118 هجری برابر با 1706 میلادی به همراه مدرسه و سرای فتحیه در زمان شاه سلطان حسین آخرین حکمران صفویه ساخته شد.
این بازار در خیابان چهارباغ و در عصر صفوی به کوی شاهزادگان متصل می شده و آن را به نام شاهزادگان می نامیدند.
باقی مانده این بازار نفیس انبار دخانیات است از مدرسه چهارباغ و سرای فتحیه (هتل عباسی) و باغ هشت بهشت درهایی به این بازار باز می شده است. این بازار در تاریخ طی سالهای اخیر مرمت شده و مرکز فروش صنایع دستی اصفهان است.

* بازار ' بزرگ اصفهان'
این بازار از میدان امام(ره) شروع و به بازار طوقچی ختم می شود. در این بازار مجموغه ای از سراها، تیمچه ها، مساجد و مدارس اصفهان به چشم می خورد .
* ' بازار 'غاز ' :
بازار غاز از آخر میدان عتیق شروع و به محله جوباره وصل می شود و از طرف دیگر به بازار بزرگ متصل می شد.
این بازار از بازارهای معروفی است که در بیشتر کتابهای مربوط به اصفهان نامی از آن به چشم می‌خورد. مرحوم بهشتیان بازار غاز را به همراه برخی بازارهای دیگر از بقایای بازارهای قدیمی‌ می داند.
بازارغاز در زمان حال نیز دائر است و بسیاری از محققان و شهرسازان بر این عقیده هستند که این بازار در روی بلندی قرار گرفته و نسبت به محیط اطراف ارتفاع دارد.
به احتمال زیاد این بازار در دوره ‌های مختلف تخریب و بازسازی شده باشد که آخرین دوره آن مربوط به صفوی است.
*- بازار ' مسگرها ':
بازار مسگرها از بازارهای اصفهان است که در ضلع غربی میدان نقش جهان و در شمال کاخ عالی قاپو قرار دارد.
این بازار در زمان حکومت صفویه ساخته ‌شد و مرکز تولید ظروف مسی بود، اما اکنون به بازار عرضه این تولیدات تبدیل شده و ضرباهنگ ناشی از برخورد چکش و مس سالهاست که دیگر از این بازار شینده نمی شود .
* بازار 'گلشن یا جارچی '
این بازار از چهارسوی' قلندرها ' تا محل دروازه اشرف امتداد دارد و از ساختمان های عصر صفوی است.
اماکن قدیمی‏ که در این بازار واقع شده، مسجد 'ملک علی بیک جارچی باشی' از عهد شاه عباس کبیر سال 1019 هجری قمری و مدرسه ملا عبدالله در سال 1022 هجری قمری است.
سرای بزرگ، گلشن، فخر و دو تیمچه تجاری و مهم ازجمله سراهای این بازار محسوب می شود .
* ' بازار دروازه ' اشرف '
این بازار از دروازه اشرف شروع تا چهارسوی شاه (از بناهای عصر شاه عباس) و مدرسه ملاعبدالله امتداد دارد و مربوط به عصر صفویه است.
مدرسه جده بزرگ ساخته شده در سال 1058 هجری قمری و مدرسه ملا عبدالله از بناهای شاه عباس کبیر در این بازار واقع شده است.
* بازار' لواف ها و آهنگران :
این دو بازار در دو طرف خیابان حافظ که از میدان شاه منشعب می شود قرار دارند.
مدرسه خواجه ملک در شمال شیخ لطف الله و مشرق بازار لوافان و آهنگران واقع شده است.
* بازار کفشدوزها '
این بازار از محدوده مسجد شیخ لطف الله تا مسجد امام (ره) امتداد دارد در جهت سمت جنوب و غرب میدان نقش جهان و طرفین کاخ عالی قاپو واقع شده است .
*- بازار' رنگرزها '
این بازار که از بناهای شاه عباس کبیر است از بازار کفشدوزها به بازار دارالشفاء منتهی می شود و اکنون هم دائر است.
*بازار ' چهارسو نقاشی '
بازار چهارسو نقاشی بازار بزرگی بوده که قسمتی از آن باقی مانده و اکنون در جنوب خیابان شاه عباس واقع است. مدرسه مریم بیگم و چهارسو نقاشی در این بازار قرار داشته ‏اند.
* بازار مقصود بیک (چهارسو مقصود) '
این بازار از جنوب شرقی میدان نقش جهان تا بازار حسن آباد امتداد دارد. امامزاده احمد و مسجد ساروتقی در این بازار واقع شده ‏اند و تکیه گلبنده ‏ها در نزدیک امامزاده احمد قرار دارد.
* بازار 'ریسمان '
این بازار از انشعابات بازار عربان بوده و به میدان هاتف متصل می شود.
مدرسه 'کاسه گران' در بازار ریسمان واقع است.
* بازار 'نجف آبادی ها '
این بازار از منشعبات بازار عربان قدیم بوده است و سراهای خانی واردستانی در این بازار قرار دارند.
از این بازار کوچه‏ ای منشعب می شود که به دو مناره گنبدسلطان بخت آغاملکه آل مظفر می رسد.
در وسط این بازار حمام کوچکی است از آثار شیخ بهایی وجود دارد.
* بازار 'نیم آورد '
از بازار اصفهان، بازاری منشعب می شود به نام بازار نیم آورد و به خیابان جدید متصل می شود.
مدرسه تاریخی نیم آورد که از بناهای عهد شاه سلطان صفوی است در این بازار واقع شده و نیز مساجد خیاط ها، نو، ذوالفقار و شیشه در این بازار قرار دارند.
* ' بازار تفنگ سازها '
این بازار در عصر شاه عباس بزرگ احداث شده است.
بازار تفنگ سازها در سرای مخلص به بازار سماورسازها می ‏پیوندد و نام بازار انشعابی آن چنانکه گفته شده بازار چخماق سازها است. این دو بازار زمانی به نام شمشیرگرها موسوم بوده ‏اند.
* ' بازار کلاهدوزها:
این بازار به بازار قیصریه منتهی می شود و مقابل بازار قنادها است.

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

طی چند سال گذشته سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان علاوه بر ایجاد بازارهای روز به منظور عرضه و فروش انواع تولیدات کشاورزی(میوه وتره بار)، فرآورده های لبنی، محصولات پروتئینی و سایر نیازهای ضروری شهروندان اقدام به احداث بازار گل و گیاه کرد.

 احداث بازار گل و گیاه باعث حذف واسطه های اضافی شده در همین راستا ارتباط بدون واسطه بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان باعث واقعیتر شدن قیمتها می شود همچنین محصولات متنوع مانند انواع گل های گلدانی، فصلی، باغچه ای، آپارتمانی، کاکتوس، انواع گل های شاخه بریده، درختان و درختچه های مثمر و غیر مثمر، گل های خشک در بازار گل و گیاه وجود دارد ازدیگر محصولات این بازار می توان به کود، سم، بذر، ادوات باغبانی، ابزار آلات تزیین، انواع گلدان، خاک برگ  غیره اشاره کرد که با بالاترین کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.

اکنون نیز بازار گل و گیاه اصفهان بخش قابل توجهی از نیاز بازار گل استان های جنوبی کشور را تامین می کند اما به دلیل حجم بالای ترافیک در محدوده این بازار، شهرداری اصفهان برای آسایش شهروندان در نظر گرفت تا بازار گل و گیاه همدانیان را به شرق اصفهان منتقل کند.

امیرنوری معاون عمران سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان دراین باره اظهار کرد: با جابجایی بازار گل و گیاه، ترافیک خیابان همدانیان کاهش می یابد و شهروندان برای همیشه از معضل ترافیک این خیابان رها می شوند.

 

وی با اشاره به اینکه بازار گل و گیاه در ۳ فاز با اعتبار ۱۳۷ میلیارد تومان احداث می شود، عنوان کرد: عملیات اجرایی فاز اول این پروژه در دست اجراست و تاکنون نیز ۷۵ درصد پیشرفت داشته است.

معاون عمران سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: فاز یک آن دارای ۴ بخش همچون سالن گلهای سرشاخه، گیاهان آپارتمانی، زیر سازی و محوطه سازی ها، سالن تخصصی کاکتوس و باغ و باغچه است.

نوری با اشاره به اینکه فاز دوم بازارگل وگیاه شامل شربت خانه، آزمایشگاه، ساختمان اداری، مجموعه خدماتی و محوطه سازی است، ادامه داد: عملیات اجرایی فاز دوم این پروژه نیز در دست طراحی است.

 

وی  با اشاره به اینکه فاز سوم پس از تکمیل عملیات اجرایی فاز دوم در دست اجرا قرار گرفته می شود، خاطرنشان کرد: در فاز سوم بازار گل و گیاه شرق اصفهان نیز سالن های پرندگان و ماهی های زینتی و محوطه سالن احداث می شود.

معاون عمران سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان اظهارکرد: بازار گل و گیاه شرق اصفهان بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا احداث و در اختیار شهروندان قرار داده  می شود.

http://www.javanonline.ir/files/fa/news/1395/5/3/245879_518.jpg

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

بازار گل و گیاه اصفهان که به بازار گل همدانیان نیز شهرت دارد، مرکز ارائه انواع گیاهان تزئینی، آپارتمانی، درخت و نهال و گل های مصنوعی بوده و می توان هر گونه گل و گیاهی را در آن یافت کرد.

بازار گل و گیاه اصفهان

آدرس: اصفهان، بزرگراه جی، خیابان همدانیان

 

بازار گل و گیاه اصفهان همانند بازارهای گل تهران محیطی آرامش بخش و زیبا دارد . دوستداران و علاقمندان به گل می توانند در میان انواع گل‌های زیبا و رنگارنگ و معطر قدم بزنند و گل مورد نظر خود را خریداری کنند .بازار گل و گیاه اصفهان که با نام بازار گل و گیاه همدانیان هم معروف است محیطی فرح بخشی دارد و با قدم زدن در آن نشاط فراوانی نصیب آدمی می شود .بازار همدانیان، مجموعه ای کامل از انواع گل و گیاه است، می توانید گوشه ای از طبیعت زیبا را در این مجموعه ببینید. بازار گل که به نام همدانیان معروف است، در خیابان همدانیان مستقر می باشد. این بازار مرکز خرید بسیار خوبی برای فصل های خاص است.

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

بازار قدیمی اصفهان یا بازار قیصریه

بازار تاریخی و کهن اصفهان یکی از قدیمی ترین و بنام ترین بازار های اصفهان و نیز کشور بوده که در دل شهر واقع شده است. این بازار که تا مجاورت میدان نقش جهان پیشروی کرده، از دالان ها و راهروهای فروانی تشکیل شده و مغازه های بسیاری را در خود جای داده است.

در بازار تاریخی اصفهان انواع صنایع دستی و سوغات اصفهان ارائه شده و برای بازارگردی و حضور در یک مکان تاریخی، بهترین انتخاب بشمار می آید.

این بازار دارای ورودی های متعدی بوده و می توان از مسیرهای گوناگونی به آن دسترسی پیدا کرد که بهترین آنها در شمال میدان نقش جهان قرار گرفته و به سردر قیصریه مشهور است.

بازار قیصریه

آدرس: اصفهان، میدان نقش جهان

بیشتر بخوانید : “بازار قیصریه اصفهان”

بازار نقش جهان

پیرامون میدان نقش جهان از گذشته تا کنون حجره هایی وجود داشته که معمولا صنایع دستی اصفهان را به فروش می رسانند.

این فروشگاه ها و مغازه ها معمولا توسط خود هنرمندان و تولید کنندگان آثار هنری و صنایع دستی اداره شده و می توان کالاهای با کیفیتی را در این بازار یافت کرد.

بازار نقش جهان

مقاله مرتبط : “میدان نقش جهان اصفهان”

بازار هنر اصفهان

یکی دیگر از بازارهای قدیمی اصفهان، بازار هنر این شهر بوده که به واسطه معماری منحصر به فردش، از زیباترین بازارهای ایران نیز بشمار می آید.

این بازار از شاهکارهای معماری دوره صفوی بوده که در سال های ۱۰۸۳ تا ۱۰۸۵ ساخته شده است.

در بازار هنر اصفهان می توان مجموعه زیبایی از طلا و جواهرات ساخته شده توسط هنرمندان اصفهانی را مشاهده و خریداری کرد و نیز از زیبایی های معماری خود بازار نیز لذت برد.

بازار هنر اصفهان در خیابان چهارباغ عباسی، جنب پارک هشت بهشت و در نزدیکی کاروانسرای عباسی واقع شده است.

بازار هنر اصفهان

آدرس: اصفهان ، خیابان چهارباغ عباسی، جنب پارک هشت بهشت و در نزدیکی کاروانسرای عباسی

مقاله مرتبط : “هتل عباسی اصفهان، اقامتی مجلل در قلب تاریخ کهن ایران”

سیتی سنتر اصفهان

سیتی سنتر اصفهان یکی از مجموعه های تجاری تفریحی مدرن اصفهان بوده که در اتوبان شهید دستجردی واقع شده است.

این بازار دارای ۷ طبقه بوده که ۲ طبقه آن پارکینگ، ۳ طبقه واحدهای تجاری و ۲ طبقه دیگر به سینما، رستوران، سالن ورزشی و شهربازی سرپوشیده اختصاص یافته است.

در مجتمع تجاری تفریحی سیتی سنتر اصفهان می توان انواع کالاهای با کیفیت نظیر کیف، کفش و لباس را یافته و نیز از تفریحات در نظر گرفته شده در آن بهره برد.

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

خانه مشروطیت اصفهان

اصفهان شهری است دارای جاذبه های فراوان و علاوه بر آن شهری توریست پذیر، که یکی از جاذبه هایی که در این شهر در نوع خود بسیار منحصر به فرد است خانه مشروطه یا مشروطیت نام دارد. این بنا یکی از بناهای قدیمی به جای مانده از دوران قاجار است، و در واقع حکم مجلس آن دوران را داشت. به این علت که رجال سیاسی، آزادی خواهان و علما در این خانه گرد هم می آمدند تا درباره مسائل مربوط به مشروطیت و امور مدنی سخن گفته و مشورت کنند. اکنون شما قادر هستید که با تهیه بلیط هواپیما اصفهان به اصفهان سفر کنید و خودتان را به خانه مشروطه برسانید و در حیاط و شاه نشین آن قدم بزنید خود را در لابه لای آن تاریخ را تصور کنید. این خانه باستانی در تاریخ و فرهنگ، هنر شهر اصفهان نقش بسیار پررنگی داشته است البته این خانه جز یکی از آثار ملی ایران محسوب می شود. این خانه تاریخی نماد مبارزه با استبداد در گذشته است و به مانند پلیست که شیوه نگرش و تفکرات علما را با آینده و نسل امروز پیوند می دهد. این خانه تاریخی و زیبا از جمله خانه های تاریخی کم تر شناخته شده در شهر اصفهان است، به همین علت در اکثر مواقع کاملا خلوت است.

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

یکی از شهرستان های استان فارس که دارای پیشینه تاریخی بالا و غنی است شهرستان خنج نام دارد. این شهرستان قدمتی برابر با سه هزار سال دارد که باعث شده است این شهر مملو از آثار تاریخی متعدد باشد. خنج روستایی باستانی که نام آن در روزگار قدیم «کنج»، «هُنگ» یا «خُنگ» بوده، که این واژه در گذر زمان تبدیل به خُنج گشته ‌است. خنج را در گذشته دروازۀ ورودی به لارستان بزرگ می‌نامیدند. نام اولیه این شهر نمایانگر نوعی بافت فرهنگی و معنوی آن بوده که از طریق ایجاد «خانقاه» و «زاویه» های گوناگون، به ویژه پس از قرن ششم هجری، خود را نشان داده ‌است. با این تعبیر ساختار اصلی شهر بر بنیاد فرهنگی و معنوی پایه‌گذاری شده و به همین جهت آن را «هنگ» که به معنای عمومی جایگاه گوشه نشینان و عبّاد و زهّاد است، نامیده‌اند. این شهر به خاطر قدمتی که دارد شامل آثار تاریخی مختلفی است که در سراسر آن دیده می شوند و از میان آن می توان به مقبره شیخ حاجی محمد، مقبره کاکا فخرالدین، مقبره شیخ شعیب خنجی، مقبره شیخ عفیف الدین و شیخ قاضی حسن، مقبره‌ی شیخ‌ دانیال و مناره کاشی شیخ دانیال، کوه شاهنشین، سر در مسجد جامع اشاره کرد. در این بخش از مجله مستر بلیط به توضیحاتی در مورد مناره کاشی شیخ دانیال می پردازیم.

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

مجتمع تجاری مارتین

این مجتمع بورس لباس های مارک داره. در مجتمع تجاری «مارتین» انواع لباس های اسپرت و مجلسی، کفش و زیورآلات رو می تونین پیدا کنین، البته قیمت هاش نسبتا گرونه.

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰

۸- بازار موبایل اصفهان

در صورتی که قصد خرید موبایل دارید، بدون تردید بازار موبایل اصفهان بهترین انتخاب برای شما محسوب می‌شود، پس بدون معطلی وارد این بازار شوید. مرکز خرید موبایل اصفهان در سال ۱۳۹۱ تاسیس شده و دارای ۷ طبقه است که طبقه همکف آن به نمایشگاه دائمی موبایل اختصاص دارد

  • بازار اصفهان
  • ۰
  • ۰
  •  
  • بازار-بزرگ-اصفهان_10
  • بازار-بزرگ-اصفهان_1
  • بازار اصفهان